Möt våra medarbetare: Anders Bertilsson

2021-05-03

Aktiv familjefar från Trädet
Med 13 års års erfarenhet finns det inte någon fråga om kopiatorer som är för svår för Anders Bertilsson. Det är dock långt ifrån den enda strängen på den här 33-åringens lyra. Han har erfarenhet inom försäljningsyrket, är proffs på diskbänkar och är sedan några år pappa till två små barn. Med dem, och frun, bor han i den lilla orten Trädet. Som namnet avslöjar har han nära till naturen, vilket passar bra eftersom vandring är en favoritsyssla. När han vill ha mer adrenalin spelar han gärna volleyboll eller åker till fjällen för att utöva vintersporter. En aktiv man helt enkelt.

Roligaste jobbminnet?
När en kund ringer in och undrar varför kopiatorn ”sväljer originaldokumenten”. Det visade sig att papperna hade matats in i sidofacket istället för dokumentmataren.😊

Sämsta jobbminnet?
Första skrivaren jag sålde som 19-åring fick jag ta tillbaka då kunden tyckte den var för stor. (Min besvikelse var ännu större.)

Vilket filmcitat gillar du mest?
”Om jag inte har pengar, kan jag inte dricka sockerdricka? Om jag har pengar, får jag inte dricka sockerdricka? När i hundans får jag dricka sockerdricka.” – Emil i Lönneberga

Var reser du efter pandemin?
Till familjen i Polen.

Hur får man en diskbänk blank?
Istället för diskbänk i stål så skulle jag rekommendera en diskbänk i kompositmaterial ex. BLANCO Silgranit. Där du får en mycket snyggare och orepad produkt. Annars rengör du din rostfria diskbänk enklast med den mjuka sidan av din disksvamp och med en ”stålfix”, som du kan köpa i mataffären.

Vad är det bästa med att bo i Trädet?
Nära till familjen och tryggt boende för en bra peng.

Vad ser du fram emot hos Leveriq?
Härliga medarbetare, med ett enormt gemensamt intresse (teknik). Att tillsammans sitta vid fika bordet och nörda ner sig i hur mycket ramminne vi kan installera i en dator, eller hur dyrt vi kan bygga Apples nya dator i deras webbshop är något som förgyller tillvaron något enormt.