Kontorsutrustning byter namn till Leveriq

2019-09-30

Företaget har sedan starten 1985 gått under namnet Kontorsutrustning i Borås. Nu byter de namn till Leveriq och introducerar samtidigt en ny grafisk identitet. Förändringen markerar en ny fas i bolagets utveckling och ett steg mot ett tydligare utbud.

I samband med namnbytet har en ny grafisk profil tagits fram som bättre ska spegla bolagets erbjudande. Den nya profilen moderniserar företaget visuellt och kommunicerar bättre vad Leveriq står för.

 

  • Vi är stolta över vår långa erfarenhet och breda expertis inom digitala tjänster. Nu har vi dessutom en ännu bättre grund att stå och bygga vidare på. Vår nya identitet speglar hur vi vill uppfattas – som ett innovativt servicebolag som skräddarsyr lösningar som förenklar vardagen för våra kunder. Tidigare kände vissa oss som Kontorsutrustning och andra som Sharp i Borås. Nu blir det med andra ord enklare när vi är Leveriq, oavsett vem som ringer, säger Hans Backlund, vd på Leveriq.

I övrigt kommer allt fungera som vanligt och berörda kunder är informerade.

  • Organisationsnummer och telefonnummer är samma som tidigare och avtal kommer fortsätta att vara giltiga. Och självklart kommer alla duktiga medarbetare vara kvar. Leveriq är samma företag som innan men i en ny, och lite snyggare kostym, avslutar Hans.

Mer information finns på den nya webbplatsen www.leveriq.se som lanseras idag.

Kontaktpersoner:

Hans Backlund 033 – 20 48 62

Camilla Tapper: 033 – 20 48 60

Om Leveriq

Leveriq är ett familjeföretag som levererar helhetslösningar inom kontorsteknik. Genom att paketera kundanpassade och användarvänliga lösningar förenklar vi våra kunders vardag. Bland våra tjänster finns dokumenthantering, ljud- och bildsystem, it-lösningar samt kassa- och betalningslösningar.