Smarta lösningar för hela kontoret

Vi tar fram smarta lösningar för hela kontoret. Allt för att förenkla er vardag.

Om Leveriq

Leveriq är ett familjeföretag som levererar helhetslösningar inom kontorsteknik. Vi har en lång historia som tog sin början redan 1985. Hösten 2019 bytte vi namn från Kontorsutrustning i Borås till vårt nuvarande: Leveriq.

Ända sedan företaget startades har vårt fokus varit att hjälpa våra kunder till att arbeta smartare genom att ta fram anpassade och användarvänliga lösningar för hela kontoret. Bland våra tjänster finns dokumenthantering, ljud- och bildsystem, it-lösningar samt kassa- och betalningslösningar. Vi är också stolta att till detta kunna erbjuda en ständig hög servicegrad.

Leverantörer och samarbetspartners

Vi väljer våra leverantörer och samarbetspartners med omsorg och sedan 2005 är vi Sharp-partner för Sjuhäradsområdet. Det innebär att vi levererar Sharps högkvalitativa produkter och tillhandahåller support och service för dessa. För att se mer av deras utbud gå till Sharps hemsida.

För att kunna erbjuda våra kunder ett ännu bredare urval av skrivare samarbetar vi med Lexmark. De är experter på mindre skrivare som skriver ut i svartvit och små färgsystem.

Under 2018 började vi med att leverera produkter från Bose Professional. Det är ett företag som ligger i framkant gällande produkter för ljud såsom högtalare och ljudsystem.