Skräddarsydda it-lösningar

Idag är en väl fungerande och stabil it-miljö ett måste för de flesta företag och organisationer. Vi arbetar därför i nära och långsiktiga relationer med våra kunder och ser oss snarare som en samarbetspartner än leverantör. Då kan vi skräddarsy en lösning som är anpassad efter er verksamhet.

Vi hjälper er

Era behov och utmaningar är utgångspunkten för att vi ska komma fram till en lösning som passar just för er. Vi erbjuder allt från större helhetslösningar, inklusive drift och underhåll, till uppdrag där ni behöver snabb hjälp för att klara er vardag. Oavsett vad ni vill med er it-miljö hjälper vi er dit.

Urval av tjänster som vi erbjuder

Backup
Drift och underhåll (ex. egen drift eller molntjänster)
Hårdvara
Mjukvara (ex. virusskydd och Microsoft Office 365)
Support och service

Driftsäkert, flexibelt och tryggt

Referens Transportproffset

Transportproffset fick nog av att hamna långt ned på prioriteringslistan när det uppstod tekniska problem i it-miljön. Beslutsamma bad de Leveriq ta fram en genomarbetad och driftsäker lösning. Henrik Kronqvist berättar om helhetslösningen som gör att Transportproffset kan förlita sig på att tekniken alltid fungerar.

Hur kom det sig att ni kontaktade Leveriq?

Om jag ska vara helt ärlig så tröttnade vi på att vi, som mindre företag, hamnade långt ner i prioriteringslistan av vår dåvarande leverantör så fort det uppstod ett problem med vårt IT-system. Det gjorde att vår verksamhet blev lidande. I den lösningen vi hade så hyrde vi utrymme i en serverhall istället för att ha servrarna fysiskt på plats. Det var en lösning som inte var hållbar med tanke på hur beroende vi är av att vårt trafikledningssystem fungerar 24/7.

Och då tog ni kontakt med Leveriq?

Ja, eftersom vi sedan länge haft dem som leverantör av kopiatorer och scannrar så ställde vi frågan om de skulle kunna tänka sig att skissa på en helhetslösning som även inkluderade våra servrar.

Vad innefattar leveransen?

Just då resulterade det i ett nytt transportsystem som alla våra bilar ute på vägarna kommunicerar med. Det är en helhetslösning som gäller moderbolaget H Consult och våra två dotterbolag HK Express och Transportproffset. Men under åren har vi köpt till en rad olika tjänster. Till exempel nätverk, klienter och backupsystem.

För oss är det viktigt att våra medarbetare kan jobba var som helst. Lösningen på det blev bärbara datorer ihop med Office 365 och flertalet multifunktionsskrivare. Vi har också en skärmlösning till vår bokningscentral som vi använder till att hålla koll på telefonstatistik. Samtliga delar kommer med tillhörande support.

”För oss är det viktigt att våra anställda ska kunna jobba var som helst.”

Vad är det bästa med den lösningen?

Det bästa är faktiskt att vi känner oss viktiga som kund. Leveriq visar ett stort intresse för att upprätthålla en bra standard på alla våra enheter. Det är enkelt att komma i kontakt med dem och de återkopplar snabbt. Dessutom uppskattar jag att vi endast har en kontaktyta vid problem eller frågor om nya projekt.

Hur är Leveriq som leverantör?

Vi är mycket nöjda med de tjänster och produkter vi köper av dem. Att vi lät Leveriq ta hand om helheten innebär att vi nu har en lösning med hög driftsäkerhet – vilket är en otrolig trygghet för oss. Allt fungerar och gör det inte det så får Leveriq ordning på det.

Kontakta oss så hjälper vi er

David Jinstrand

IT & Presale

david@leveriq.se

033-20 48 60