Smarta lösningar inom kontorsteknik

Vi tar fram anpassade och användarvänliga lösningar inom kontorsteknik. Bland våra tjänster finns dokumenthantering, ljud- och bildsystem, it-lösningar samt kassa- och betalningslösningar.

Dokument

Dokument

Behovet av dokumentlösning varierar beroende av verksamhet. Ni kan vara ett mindre företag med önskemål om en ny skrivare eller offentlig förvaltning med krav på digitalisering och multifunktionssystem. Vi hjälper er oavsett.

Dokument 
Ljud och bild

Ljud och bild

Vi levererar användarvänliga ljud- och bildsystem till såväl konferensrummet som företagseventet. En fungerande teknik skapar möjligheter till bättre möten vare sig det gäller interaktiva skärmar, videokonferenser eller ljudsystem.

Ljud och bild 
It-lösningar

It-lösningar

Verksamheter har olika behov gällande it och vi kan hjälpa er med att skräddarsy en lösning som passar just er. Det kan innefatta mjuk- och hårdvara, backup, drift och underhåll. Självklart finns också vår support tillgänglig för er.

It-lösningar 
Kassa- och betalningslösningar

Kassa- och betalningslösningar

Låt oss hjälpa er att välja lämplig betalningslösning. Vi har ett stort utbud och kan erbjuda kundanpassade lösningar, allt från enklare kassaregister till större kassasystem med integrerade tilläggstjänster.

Kassa- och betalningslösningar