Nyhetsbrev Februari – Vi gör det enklare att leverera

2020-02-03

Förhoppningsvis har du märkt att vi bytt namn till Leveriq. Det namnet ligger betydligt bättre i linje med vad vi gör: underlättar för våra kunder att leverera.

Hur gör vi det då? Jo, med smarta lösningar inom allt som har med kontorsteknik att göra. Vi levererar inte bara skrivare utan hjälper till med allt inom dokumenthantering, ordnar med skräddarsydda och kundanpassade helhetslösningar inom IT-miljön och tillhandahåller anpassade betalningslösningar för både stora som små aktörer. Nedan kan du också läsa mer om våra ljud- och bildsystem som passar både i det lilla mötesrummet och på den stora konferensen eller eventet.

Ända sedan vi startade företaget (1985) har vårt fokus varit på att hjälpa våra kunder att arbeta smartare. Det fortsätter vi med. Vårt nya namn står för vad vi gör: levererar, ever – alltid och iq – smart. Smart va?

Ljud och bild

Ska ni ha fest eller?

Hos oss på Leveriq kan du hyra en mängd smarta lösningar för nya upplevelser, som kompletta ljudanläggningar för alla typer av nöjesevenemang. Så om du står i färd  att arrangera en konsert, en show, musikal, en teaterföreställning eller en utomhuskonsert ska du prata med vår Tobias. Tobbe har hållit på med ljud och ljus ända sedan 1993,

så det han inte kan om den här typen av arrangemang är nog inte värt att veta. Givetvis har han också full koll på företagsevent, mässor, after work och födelsedagskalas.

På Leveriq ser vi till att såväl små som stora ljud- och bildsystem fungerar. Det kan vi lova eftersom vi alltid arbetar med erkända märken som skapar god kvalitet och trygghet för dig som beställare. Det gör att ni som arrangerar kan fokusera på ett bra evenemang istället för att dra sladdar eller försöka lista ut vilka knappar som ska tryckas på för att tekniken ska funka. Vår tekniker är helt enkelt med hela vägen, så ni slipper stå där utan ljud och ljus när ridån väl går upp. Bra va’?

Våra ljud- och bildlösningar

Här nedan följer ett urval av våra produkter och tjänster inom ljud och bild:

  • Interaktiva skärmar
  • Projektorer
  • Styrsystem
  • Uthyrning av kompletta ljud- och bildsystem
  • Videoväggar

Vill du veta mer?

Ta kontakt med Tobias Persson på 0730-444586 så hjälper han dig!