Vi söker en driven och teknikintresserad servicetekniker!

2024-03-06

Vi söker en driven och teknikintresserad servicetekniker!

Är du passionerad för teknik men saknar formell erfarenhet? Ingen fara! Vi letar efter en entusiastisk individ som är villig att lära och växa inom vår organisation. Hos oss är teknikintresse och personlig drivkraft något som värderas högt.

Om oss:

Leveriq är ett mindre teknikföretag som funnits sedan 1983 och söker nu en servicetekniker för att stärka vårt team. Vårt fokus ligger på att erbjuda högkvalitativ service och support till våra kunder inom områden som skrivare, IT, kassasystem, samt ljud och bild.

Dina ansvarsområden:

Som servicetekniker kommer du att vara ansvarig för att felsöka, serva och ge support gällande skrivare. Utöver detta kommer du att vara involverad i våra andra teknikområden, IT, kassasystem samt ljud och bild. Dina dagliga uppgifter kommer att vara varierande och du kommer att få möjlighet att lära dig och utvecklas i flera olika tekniska områden.

Vem vi letar efter:

Vi letar efter en person som är teknikintresserad och villig att lära sig. Tidigare erfarenhet är inte ett krav, men vi värdesätter starkt personlig drivkraft och engagemang för att lyckas. Du bör vara en självgående individ som är redo att ta dig an nya utmaningar och arbeta i en dynamisk miljö.

Kvalifikationer:

*Teknikintresse och passion för att lära sig

*Driven och självgående

*God kommunikationsförmåga

*Förmåga att arbeta i team och samarbeta med andra

*Grundläggande förståelse för IT och teknik är meriterande

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas och växa i din roll. Vi tror på att investera i våra anställdas utbildning och erbjuder kontinuerlig träning och support. Dessutom får du chansen att arbeta med spännande teknikprojekt och vara en del av ett engagerat team.

Intresserad?

Skicka in CV till info@leveriq.se

Har du frågor angående tjänsten så hör av Er till Hans. Hans@leveriq.se alt. 033-204862.